Singer's Naaishop Gent

Beste klanten en bezoekers,

Update dinsdag 6 april: wij zullen uitzonderlijk open zijn vanaf 12u00.

Update 5 april: wegenwerken in de Steendam. T.e.m. 18 april zullen wij moeilijk bereikbaar zijn met de auto.  Geraak je niet bij ons? Bestel online, wij versturen gratis vanaf 75 euro aankoop.

Update 29 maart: de populaire Heavy Duty 6335M wordt verwacht in mei. Reserveer hem nu!

Update 17 februari: ontdek de nieuwste Juki DDL-8000A snelstikker!

Update 20 januari: wij hebben opnieuw Fiskars scharen in ons gamma opgenomen. Mooie kwaliteit voor een zacht prijsje.

Update 17 december: voortaan kan U ook probleemloos vanuit Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland bestellen.

Vindt U niet meteen wat U zoekt? Wij hebben honderden artikelen die er nog niet op staan: stuur ons gewoon een e-mail met Uw vraag naar een bepaald artikel.

Check ook onze rubriek "Nieuw in ons assortiment."

Zoekt U nog steeds naar de Singer op de Vrijdagmarkt? Dan heeft U ons teruggevonden. Wij zijn al in 2010 verhuisd naar onze huidige locatie. Alle artikelen die U er vroeger vond, hebben wij nog steeds in ons gamma. 

Wil U grootmoeders naaimachine opfrissen of een tweede leven geven? Ook hiervoor hebben we de meeste onderdelen nog op voorraad. De enige echte Singer specialist in Gent en omstreken met tientallen jaren ervaring. U kan bij ons terecht met alle merken machines: van Pfaff en Bernina, over Husqvarna, Brother, Janome, tot en met Toyota, Elna en Naumann.

Naait U beroepshalve? Dan krijgt U steeds voorrang bij onderhoud of herstelling van Uw machines. Als het moet, kan Uw machine binnen de 24 uur worden hersteld.

Locatie

Adres

Steendam 72, 9000 Gent

Openingsuren

Maandag tot en met zaterdag

10:00 uur tot 18:00 uur