Singer's Naaishop Gent

Beste klanten en bezoekers,

Wij wensen iedereen een gezond virusvrij nieuw jaar en willen al onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat U in ons gesteld heeft. We hopen dat we langzamerhand naar een normale winkelbeleving kunnen evolueren.

Profiteer van onze koopjes in de januari aanbiedingen.

Update 17 december: voortaan kan U ook probleemloos vanuit Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland bestellen.

Wil U de eindejaarsdrukte vermijden, bestel dan online via onze webshop of via e-mail. Na betaling en verwerken van Uw bestelling worden de goederen verstuurd met DPD of U kan ze afhalen naargelang Uw keuze. Maximaal 1 persoon bij afhalen van goederen.

Vindt U niet meteen wat U zoekt? Wij hebben honderden artikelen die er nog niet op staan: stuur ons gewoon een e-mail met Uw vraag naar een bepaald artikel.

Check ook onze rubriek "Nieuw in ons assortiment." We voegen bijna dagelijks nieuwe artikelen toe.

Zoekt U nog steeds naar de Singer op de Vrijdagmarkt? Dan heeft U ons teruggevonden. Wij zijn al in 2010 verhuisd naar onze huidige locatie. Alle artikelen die U er vroeger vond, hebben wij nog steeds in ons gamma. 

Wil U grootmoeders naaimachine opfrissen of een tweede leven geven? Ook hiervoor hebben we de meeste onderdelen nog op voorraad. De enige echte Singer specialist in Gent en omstreken met tientallen jaren ervaring. U kan bij ons terecht met alle merken machines: van Pfaff en Bernina, over Husqvarna, Brother, Janome, tot en met Toyota, Elna en Naumann.

Naait U beroepshalve? Dan krijgt U steeds voorrang bij onderhoud of herstelling van Uw machines. Als het moet, kan Uw machine binnen de 24 uur worden hersteld.

Locatie

Adres

Steendam 72, 9000 Gent

Openingsuren

Maandag tot en met zaterdag

10:00 uur tot 18:00 uur