Singer's Naaishop Gent

Beste klanten en bezoekers,

Update 5 mei: check onze Moederdag aanbiedingen in de rubrieken voorjaarspromoties en cadeau ideeën.

Update 29 maart: de populaire Heavy Duty 6335M wordt verwacht in mei. Reserveer hem nu want de voorraad zal nog steeds beperkt zijn!

Update 17 februari: ontdek de nieuwste Juki DDL-8000A snelstikker!

Update 20 januari: ontdek ons mooi assortiment Fiskars scharen. Mooie kwaliteit voor een zacht prijsje.

Vindt U niet meteen wat U zoekt? Wij hebben honderden artikelen die er nog niet op staan: stuur ons gewoon een e-mail met Uw vraag naar een bepaald artikel.

Check ook onze rubriek "Nieuw in ons assortiment."

Zoekt U nog steeds naar de Singer op de Vrijdagmarkt? Dan heeft U ons teruggevonden. Wij zijn al in 2010 verhuisd naar onze huidige locatie. Alle artikelen die U er vroeger vond, hebben wij nog steeds in ons gamma. 

Wil U grootmoeders naaimachine opfrissen of een tweede leven geven? Ook hiervoor hebben we de meeste onderdelen nog op voorraad. De enige echte Singer specialist in Gent en omstreken met tientallen jaren ervaring. U kan bij ons terecht met alle merken machines: van Pfaff en Bernina, over Husqvarna, Brother, Janome, tot en met Toyota, Elna en Naumann.

Naait U beroepshalve? Dan krijgt U steeds voorrang bij onderhoud of herstelling van Uw machines. Als het moet, kan Uw machine binnen de 24 uur worden hersteld.

Locatie

Adres

Steendam 72, 9000 Gent

Openingsuren

Maandag tot en met zaterdag

10:00 uur tot 18:00 uur