Singer's Naaishop Gent

Beste klanten en bezoekers,

Update 23 mei: deze week zoeken we zonniger oorden op om de batterijen op te laden. We zijn opnieuw open op maandag 30 mei. Onze website blijft operationeel maar de verzending van de artikelen zal ook pas maandag zijn.

Update 1 mei: alweer prijsverhogingen op een aantal naaimachines. Onder meer de Ambition modellen worden 100 euro duurder. Bestel nog snel deze week aan de prijzen van vorige week!

Update 1 april: Prym prijsaanpassing. Gemiddeld komt er 3 à 5% bij; ook de ritsen ontsnappen niet aan de prijsverhogingen.

Update 1 maart: prijsverhoging Gütermann naaigarens. Check onze bulk kortingen om toch voordeliger je favoriete garen in huis te halen.

Update 25 januari: wij hebben velcro in diverse breedtes per meter en per rol.  Door rechtstreekse aankoop bij de fabrikant hebben wij super voordelige prijzen.

Zoekt U nog steeds naar de Singer op de Vrijdagmarkt? Dan heeft U ons teruggevonden. Wij zijn al in 2010 verhuisd naar onze huidige locatie. Alle artikelen die U er vroeger vond, hebben wij nog steeds in ons gamma. 

Wil U grootmoeders naaimachine opfrissen of een tweede leven geven? Ook hiervoor hebben we de meeste onderdelen nog op voorraad. De enige echte Singer specialist in Gent en omstreken met tientallen jaren ervaring. U kan bij ons terecht met alle merken machines: van Pfaff en Bernina, over Husqvarna, Brother, Janome, tot en met Toyota, Elna en Naumann.

Naait U beroepshalve? Dan krijgt U steeds voorrang bij onderhoud of herstelling van Uw machines. Als het moet, kan Uw machine binnen de 24 uur worden hersteld.

Locatie

Adres

Steendam 72, 9000 Gent

Openingsuren

Maandag tot en met zaterdag

10:00 uur tot 18:00 uur